Adatvédelmi tudnivalók

  • Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be.
  • Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről.
  • Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről.
  • A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető.
  • Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.)
  • Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.
Termékek Menü

LED Fényforrások

A LED fényforrások egyik hatalmas előnye, hogy sokkal jobb a hatásfokuk a régi, halogén fényforrásoknál. Egy 60 Wattos halogén fényforrást könnyedén kiválthat egy 10 Watt teljesítményű LED fényforrással. Ez a teljesítmény különbség elsősorban annak köszönhető, hogy a LED fényforrások nem termelnek hőt, így a felvett áram szinte csak fénnyé alakul át. Már akár egy kisebb lakásban is komoly eredmény érhető el azzal, ha mindenhol LED fényforrásra vált. Ha ehhez még hozzávesszük azt, hogy fényforrásainkra 2 és 3 év garanciát vállalunk, akkor hosszútávon sok pénzt spórolhat meg magának. Fontos kiemelni, hogy a LED fényforrások használata semmilyen átalakítást nem igényel. Csak tekerje ki a régi izzóját, majd tekerje be új, LEDes fényforrását és már élvezheti is az előnyeit.

LED fényforrásaink GU10, G9, E27 és E14 foglalattal érhetők el, Napfény és Meleg Fehér színhőmérséklettel, a 3 Wattos kisgömbtől, a 7 Wattos gyertyán és 12 Wattos normál méretű gömbön át, egészen a 18 Wattos Globe izzóig.

Cserélje le még ma elavult halogén fényforrásait, hogy pénzt spóroljon saját magának!